Lash Volume Lift – LVL

LVL Lashlift:

De lash lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gekruld en gelift worden zonder gebruik van wimperextentions of mascara.

Er word gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde ‘rods’ die ervoor zorgen dat de wimpers een perfecte krul krijgen. De wimpers blijven volledig gevoed tijdens de behandeling (in tegenstelling tot een traditionele wimperpermanent) waardoor er geen broze, beschadigde wimpers ontstaan.

De behandeling is geschikt voor klanten met zowel lange als korte wimpers. Zelfs scheef groeiende wimpers kunnen weer recht gepositioneerd worden. De behandeltijd is slechts 45 min, u kunt hierbij ook kiezen om uw bovenwimpers te laten verven.

Voordelen:

• Ideaal voor dames die geen wimperextentions willen of kunnen dragen.
• 6 tot 8 weken zichtbaar.
• Lift de ogen.
• Volledig bestand tegen water.
• Zeer natuurlijke uitstraling.
• Weinig tot geen nazorg nodig.

                                                                               

streep

Keratine Boost

Bij een keratine boost behandeling wordt er een ‘masker’ op de wimpers aangebracht. Dit ‘masker’ voedt er verzorgt de wimpers en zorgt voor een gezonde boost, vergelijkbaar met een haarmasker. De keratine boost kan op iedere soort en lengte wimpers aangebracht worden. Ook kunt u ervoor kiezen de keratine boost te gebruiken wanneer u uw wimperextentions laat verwijderen voor extra verzorging of in combinatie met het verven van de wimpers. LET OP: het masker moet 24 uur intrekken voor optimaal resultaat, u mag in deze 24 uur dan ook geen oog-makeup dragen en uw wimpers mogen niet nat worden.

Toevoegingen:

Keratine, beschermt, verzacht en hydrateerd de wimpers.
Collageen, hersteld de structuur waardoor de wimpers zijdezacht worden.
Vitamine E, versterkt en verbeterd de conditie van de wimpers.

De gemiddelde behandeltijd zonder verven is ongeveer 10 minuten.
De gemiddelde behandeltijd inclusief verven is ongeveer 20 minuten.