Manicure

Voor een heerlijke verzorging van uw handen kunt u kiezen voor een manicure behandeling. Wij bieden 2 verschillende behandelingen aan, voor ieder wat wils. U heeft de keuze om bij de manicure behandelingen een paraffine bad of een rubber base gelpolish bij te boeken.

Mini Manicure:

De mini manicure zit standaard inbegrepen bij al onze CND Shellac behandelingen. Deze behandeling is zeer geschikt wanneer u graag mooie, verzorgde handen en nagels wenst.

We beginnen met het in model vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen. 

Hierna brengen wij een ‘nagelmasker’ aan, de dringt, door middel van een LED lamp, in uw nagel en verzorgd deze van binnenuit. Het product wordt afgeveegd en is hierna niet meer zichtbaar op de nagel.

Ter afsluiting worden uw handen ingemasseerd met een heerlijke handcrème en nagelriemolie.

 

CND SPA Manicure:

De CND SPA manicure is een luxueuze schoonheidsbehandeling voor uw handen, vooral wanneer deze droog en kwetsbaar zijn.

Allereerst worden uw nagel en nagelriemen tot in de puntjes verzorgd. Daarna krijgt u een nagelbadje met de CND Almond Milk Bath. Dit is een voedende warme handolie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. De milk conditioneert de nagels en huid diep met zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E.

Vervolgens scrubben we uw handen met de CND Almond Moisture Scrub.
Dit is een luxueuze hand behandeling voor het polijsten en conditioneren van de huid. De scrub bestaat uit een mix van fijn gemalen mineralen, zouten, geraffineerde suiker, zachte jojoba parels en zoete amandelolie. De scrub maakt de huid zacht en laat een mooie glans achter.

Bij de volgende stap brengen wij het CND Almond Illuminating Masque aan. Dit prachtige,glanzende product zorgt ervoor dat uw handen diep van binnen gehydrateerd, geconditioneerd en gevoed worden. Tevens ontstaat er een beschermende laag op uw huid die er voor zorgt dat de overige verzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Om deze behandeling perfect af te sluiten worden uw handen tot slot heerlijk gemasseerd met de CND Almond Hydrating Lotion en masseren we uw nagelriemen in met Dadi Oil olie. Het resultaat zijn een paar prachtige zijde zachte handen.