Microblading

Microblading is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van semipermanente make-up. Middels microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen corrigeren of de wenkbrauwen volledig reconstrueren. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee wordt elk “haartje” één voor één onder het huidoppervlak gepigmenteerd, wat een zeer natuurlijk en realistisch resultaat geeft.

De hairstrokes worden gezet met gecertificeerde, natuurlijke pigmenten en blijven gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen de hairstrokes kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan. Wij werken volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD.

Hoelang duurt de behandeling?

De eerste microblading sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. We zullen uw wensen uitgebreid bespreken, daarna zullen uw wenkbrauwen worden voorgetekend en bijgewerkt tot u helemaal tevreden bent hierna zullen we beginnen met de hairstrokes onder het huidoppervlak te pigmenteren. Ook zullen we samen een perfecte kleur voor u kiezen welke aansluit met uw haar- en huidskleur.

Na 4 tot 6 weken dient u terug te komen voor een tweede sessie. Tijdens deze sessie controleren we of de wenkbrauwen goed zijn geheeld en brengen we de hairstrokes nogmaals aan. Deze tweede sessie duurt ongeveer 1 uur en is geheel gratis.

Hoe worden de hairstrokes aangebracht?

De microblading procedure wordt uitgevoerd middels een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee maken we kleine “krasjes” in de huid op de plekken waar de hairstrokes moeten komen. Door het pigment dat op de tool zit worden deze krasjes ingekleurd. Het resultaat zijn ultra dunne, realistische haistrokes die nauwelijks van echte haartjes te onderscheiden zijn.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

De pigmenten die bij deze behandeling gebruikt worden zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. Het pigment zal langzaam vervagen. Wij raden daarom aan om eens per jaar langs te komen voor een touch-up behandeling.

Hoe lang de Hairstrokes precies blijven zitten is afhankelijk van o.a. uw huidtype, huidverzorging en levensstijl. Heeft u een zeer vette huid, scrubt u veel of stelt u uw huid vaak en langdurig bloot aan felle zon? Dan bestaat de kans dat de hairstrokes sneller zullen vervagen.

Is de behandeling pijnlijk?

Dit verschilt per persoon. Uiteraard nemen we alle nodige voorzorgsmaatregelen om het aanbrengen van de micropigmentatie zo pijnloos mogelijk te maken.

Welke pigmenten worden er gebruikt?

Wij werken enkel met pigmenten welke EU gecertificeerd, dermatologisch getest en vrij van iron oxide en conserveermiddelen zijn om allergieën te voorkomen.

De pigmenten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt om bij elke haarkleur te matchen. Of u nu blond, bruin, zwart of rood haar heeft.

Zijn er bijwerkingen tijdens of na de behandeling?

Ernstige bijwerkingen van microblading komen zeer zelden tot nooit voor. De huid rondom de wenkbrauwen zal vlak na de behandeling een beetje rood, opgezwollen en gevoelig zijn. In sommige gevallen kan het ook een klein beetje bloeden. Dit is geheel normaal en trekt meestal binnen 1 dag al weg.

Let er wel op dat u onze tips & nazorg instructies goed naleeft voor het beste en snelste helingsproces en het mooiste resultaat. U krijgt al voor de behandeling uitgebreide informatie toegestuurd waarop alle voor en nazorg instructies beschreven staan.

Voor wie is mircoblading geschikt?

Microblading is geschikt voor alle vrouwen vanaf 18 jaar die weinig wenkbrauwen hebben. Voor de eerste behandeling controleren wij altijd de conditie van uw wenkbrauwen om er zeker van te zijn dat microblading geschikt voor u is. U krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Ook wanneer wij van mening zijn dat u genoeg haartjes hebt en beter af bent met een reguliere wenkbrauw behandeling. Twijfelt u of heeft u vragen dan kunt u gratis en vrijblijvend een adviesgesprek inplannen om alles samen te overleggen in de salon.

Wij voeren geen microblading behandelingen uit bij personen die:

 Jonger zijn dan 18 jaar
 Zwanger zijn of borstvoeding geven
 Lijden aan diabetes, hemofilie of immuunziekte
 Last hebben van epileptische aanvallen
 Chemotherapie of bestraling ondergaan
 Last hebben van hart- en vaatafwijkingen
 Last hebben van huidirritatie op en/of rond de wenkbrauwen

Heeft u één van deze aandoeningen of gebruikt u bloedverdunners of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met uw arts.

Prijzen:

Opzetten wenkbrauwen €295

Touch up binnen 1 jaar €149

Touch up binnen 1 tot 1,5 jaar €175

Touch up binnen 1,5 tot 2 jaar €200