Wimperextentions

Wimperextentions

One-by-one techniek:

Bij de one-by-one techniek wordt er op iedere natuurlijke wimper 1 wimperextention aangebracht. Hierdoor krijgt u een mooi en natuurlijk effect. De extentions groeien met uw natuurlijke wimper mee tot dat ze uitvallen. Op deze manier word er geen schade toegebracht aan uw wimpers.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer 90 tot 120 min.
De gemiddelde behandelingsduur voor het bijwerken is ongeveer 60 tot 90 min.

 

Flat Lashes:

Kiest u voor Flat lashes dan kiest u voor dezelfde techniek als bij een one-by-one set. Het verschil zit hem in de haartjes. Een reguliere one-by-one wimper heeft een cilindervormige aanzet, bij de flat lashes is deze aanzet plat. Hierdoor kunt u een donkere aanzet creëren en lijkt de set optisch voller. Door de platte aanzet zal de extention ook beter aan uw natuurlijke wimper hechten.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer 90 tot 120 min.
De gemiddelde behandelingsduur voor het bijwerken is ongeveer 60 tot 90 min.

Schermafdruk-2016-05-19-19.31.01

Volume 2D-3D techniek:

Bij deze nieuwe techniek worden er 2 tot 6 flinterdunne extentions in een waaier op uw natuurlijke wimpers aangebracht. Dit zorgt voor een voller resultaat. Het is belangrijk goed naar de conditie van de natuurlijk wimpers te kijken om zo te bepalen hoeveel wimpers er geplaatst kunnen worden zonder schade aan te brengen.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer 120 tot 180 min.
De gemiddelde behandelingsduur voor het bijwerken is ongeveer 90 tot 120 min.

Werkwijze:

Er word voor de behandeling altijd eerst besproken voor welke van de 2 technieken u gaat en of dit mogelijk is aan de hand van de conditie van uw natuurlijke wimpers. De dikte en lengte worden aangepast aan uw natuurlijke wimpers en de krul kiest u zelf. Onze wimperextentions hebben een C, CC of D krul , u kunt kiezen tussen een naturlijk of een meer opvallend resultaat. De wimperextensions worden met een speciale lijm (zonder formaldehyde) op de natuurlijke wimpers bevestigd. De wimperextentions worden enkel op uw natuurlijke wimpers aangebracht en nooit op uw huid. De lijm blijft zacht en flexibel daardoor veroorzaakt het geen schade aan de natuurlijke wimper en voelt u ze niet zitten.

jbcd-krul-300x79-300x79

Houdbaarheid:

Uw eigen wimpers vallen (net als uw hoofdhaar) uit, daarom zult u de extentions gemiddeld tussen de 2 of 3 weken bij moeten laten werken om een zo vol mogelijk resultaat te behouden. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor 1 keer een set te plaatsen.

Het is belangrijk om uw wimperextentions goed schoon te houden, dit verlengt de houdbaarheid. Producten op oliebasis mag u niet gebruiken. In de salon worden producten verkocht om uw wimpers schoon te houden en te verzorgen.

Voordelen:

• Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
• Geen mascara en/of wimperkrultang meer nodig
• Natuurlijke uitstraling
• Lengte, dikte en krul worden aangepast aan uw wensen
• U voelt de extensions niet zitten
• Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater
• De natuurlijke wimpers worden niet beschadigd
• Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
• Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen
• Blijft 6 tot 8 weken zitten
• Uw ogen worden gelift, opener en stralender

streep