Brow Professional Henna Masterclass

Brow Professional Henna Masterclass €299,- excl. 21% BTW

Wil jij jouw werk naar een hoger niveau tillen en hulp krijgen bij alle punten waar je nog tegenaan loopt? Of wil jij beginnen met het aanbieden van de super populaire henna brow behandeling? Dan kan ik je helpen tijdens mijn brow professional henna masterclass. Tijdens deze masterclass focussen wij ons op de behandeling zelf en leer ik jou al mijn tips en tricks die ik zelf in de salon toepas op mijn klanten. Deze masterclass is alleen te volgen door ervaren wenkbrauwstylisten, heb jij nog geen ervaring? Volg dan eerst de brow professional basis training.  Bij iedere masterclass is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inhoud van de training:

We beginnen met het theoriegedeelte waarin ik je alles uitleg over het product. Daarna bespreken we uitgebreid waar jij extra aandacht aan wilt besteden en ga je een complete behandeling op jouw model uitvoeren. Browmapping, waxen, epileren, verven en de afwerking komen allemaal aan bod. Tijdens de behandeling geef ik je tips en laat ik zien hoe ik het aanpak, daarnaast geef ik antwoord op al je vragen. Om het af te sluiten ga ik je laten zien hoe je jouw werk het beste kunt fotograferen om deze te promoten op social media. Je hebt voor deze masterclass 1 model nodig waar je uitgebreid op gaat oefenen, hier dien je zelf voor te zorgen! De gehele masterclass duurt ongeveer 3 uur. Ik heb geen geheimen dus je gaat ook nog eens aan het werk met de wax producten uit de salon zodat je kunt zien wat ik gebruik voor mijn behandelingen.

 

 

Inclusief:

Je ontvangt bij deze workshop een Supercilium Henna starterspakket met hierin 5 tinten henna verf en alle benodigde tools en producten waarmee je  direct aan de slag kunt in jouw eigen salon. Er staat een lekker hapje en drankje voor je klaar. En na afloop ontvang je een erkend certificaat en 6 maanden online coaching.

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

Inhoud Supercilium starterspakket ter waarde van €119 excl. BTW

Skin Cleansing Tonic
Rosewater Fixing Lotion
Henna Tint Remover
5 kleuren brow henna
Mix potje en spatel
Aplicatie kwast