Brow Professional Basis

Brow professional basis training €399,- excl. 21% BTW

De wenkbrauwen zijn enorm belangrijk in het gezicht. Een goede wenkbrauwstylist vinden is daarom voor veel vrouwen een must. Dankzij de Brow professional training kun jij straks iedereen de perfecte wenkbrauw geven. Tijdens deze intensieve basistraining leer ik jou de browmapping techniek, waxen, epileren, knippen, verven met normale verf, verven met henna, finishing touch aanbrengen en de juiste nazorg. kortom; alle vaardigheden die je nodig hebt om een professionele wenkbrauwstylist te worden. Bij iedere training is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inhoud van de training:

Tijdens deze training ga ik , master styliste Chayenne, je leren een perfecte brow treatment uit te voeren. Ik leer jou hoe je de wenkbrauwen kunt uitmeten door middel van twee verschillende browmapping technieken, hoe je de ideale kleur voor jou klant bepaald en de verf aanbrengt, het aanbrengen van make-up als finishing touch en hoe je jouw werk goed kunt fotograferen zodat je deze kunt promoten op social media. Daarnaast geef ik je ook een stukje salon management mee met tips om een nieuwe behandeling in jouw salon te introduceren en de prijzen te bepalen.

Om zo goed mogelijk te kunnen oefenen heb je 2 modellen nodig, hier dien je zelf voor te zorgen! Jouw eerste model behandelen we met reguliere verf en jouw tweede model krijgt een henna behandeling, uiteraard onder nauwkeurige begeleiding. Op die manier creëer je het zelfvertrouwen om daarna thuis zelf aan de slag te gaan. De gehele training duurt ongeveer 6 uur.

Wenkbrauw stylist wordt je natuurlijk niet in 1 dag, en daarom ontvang je ook nog eens 6 maanden online coaching om jou werk te beoordelen en tips te geven waar nodig.

Inclusief:

Je ontvangt een Supercillium henna starterspakket en alle benodigdheden om te epileren, knippen en verven. De training begint met een theorie gedeelte en hierna volgt het praktijk gedeelte. Tijdens de training werk je met alle producten uit de salon waar ik zelf ook mee werk!  Een heerlijke lunch is inbebegrepen. Na afloop ontvang je een erkend certificaat en 6 maanden online coaching.

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

Inhoud starterspakket ter waarde van €199 excl. BTW

Theorieboek

Supercillium henna pakket

3 kleuren intensive verf

Tweezerman pincet

Schaartje