Brow Professional Basis

Brow professional basis training €399,- excl. 21% BTW

De wenkbrauwen zijn enorm belangrijk in het gezicht. Een goede wenkbrauwstylist hebben is daarom voor veel vrouwen (en mannen) een must. Wil jij jouw klanten dit kunnen bieden dan is de brow professional training perfect voor jou. Dankzij deze intensieve basistraining leer ik jou waxen, epileren, knippen, verven, make-up aanbrengen en de juiste nazorg. kortom; alle vaardigheden die je nodig hebt om een profesionele wenkbrauwstylist te worden. Bij iedere training is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.


Inhoud van de training:

Tijdens deze training ga ik , master styliste Chayenne, je leren een perfecte brow treatment uit te voeren. Ik laat zien hoe het uitmeten van de wenkbrauw door middel van browmapping in zijn werk gaat, hoe je de ideale kleur voor jou klant bepaald en de verf aanbrengt, het aanbrengen van make-up als finishing touch en hoe je jouw werk goed kunt fotograferen zodat je deze kunt promoten op social media. Om zo goed mogelijk te kunnen oefenen heb je 2 modellen nodig, hier dien je zelf voor te zorgen! Het eerste model behandelen we samen maar het tweede model mag je helemaal zelf behandelen, uiteraard onder nauwkeurige begeleiding. Op die manier creëer je het zelfvertrouwen om daarna thuis in je eentje aan de slag te gaan. De gehele training duurt ongeveer 3,5 uur.

Wenkbrauw stylist wordt je natuurlijk niet in 1 dag, en daarom ontvang je ook nog eens 6 maanden online coaching om jou werk te beoordelen en tips te geven waar nodig.

Bij de training ontvang je een refectocil verf pakket. Ik kies er bewust voor om niet direct te gaan verven met henna. Er zijn genoeg opleidingslocaties waarbij je dit samen in 1 dag leert, maar uit eigen ervaring weet ik dat dit veel te veel is om in één training te leren. Daarom focussen wij ons op het allerbelangrijkste; de basis van het shapen en verven. Wanneer je dit onder de knie hebt kun je de Brow Professional Henna Masterclass volgen.

Inclusief:

Je ontvangt een refectocil verfpakket en alle benodigdheden om te epileren, knippen en verven. De training begint met een theorie gedeelte en hierna volgt het praktijk gedeelte. Een heerlijk hapje en drankje staan voor je klaar. Na afloop ontvang je een erkend certificaat en 6 maanden online coaching.

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

Inhoud starterspakket ter waarde van €99 excl. BTW

Theorieboek
Refectocil verfpakket
Tweezerman pincet
Schaartje
10 mascara borsteltjes
Potlood
Browmapping draad