Wenkbrauw styling

Brow Treatments:

Mijn specialiteit en passie is het shapen van de wenkbrauwen zodat ze perfect bij jouw gezicht en wensen passen. De grootste angst die ik voorbij  hoor komen is dat de wenkbrauwen te dun worden gemaakt, ik verzeker je dat je je daar bij mij in de stoel niet druk over hoeft te maken!

De wenkbrauwbehandeling begint met het reinigen van de huid en het aanbrengen van een speciale pre-waxing olie die ervoor zorgt dat de wax alleen aan de haartjes trekt. De wax is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van het gezicht en deze breng ik aan door middel van houten spatels, de wax droogt direct aan de lucht en kan dus heel snel weer verwijderd worden zonder behulp van harsstrips. Er worden in 1 keer meerdere haartjes mee gepakt, dit werkt dus supersnel en daarom is de pijnbeleving ook minder.  De haartjes worden met wortel en al verwijderd, je zult dus geen last krijgen van vervelende stoppels wanneer de haren terug groeien. Om het af te maken worden de wenkbrauwen bijgeknipt en alle ‘moeilijke’ haartjes zullen nog extra met pincet verwijderd worden zodat je verzekerd bent van een super strakke wenkbrauw!

Het is ook mogelijk om jouw bovenlip of andere zones in het gelaat te laten ontharen. In samenwerking met de speciale pre-waxing oil hoeft je niet bang te zijn voor het waxen dichtbij de lippen aangezien deze ervoor zorgt dat de wax niet aan de huid zal trekken.

De gemiddelde behandelduur voor een wenkbrauwwax behandeling is 20 minuten.

streep

Het is daarnaast ook mogelijk om de wenkbrauwen te laten verven. De wenkbrauwverf zal ongeveer 3 weken op de haartjes te zien zijn. Deze verf geeft een natuurlijk en zacht resultaat omdat het alleen de haren verft. Wil je een wat meer opvallende powerbrow dan raad ik je een Henna brow behandeling aan!

Heb je nog niet eerder een verfbehandeling ondergaan, dan kun je een gratis patch test in boeken. Hierbij kunnen we de kans op een allergische reactie uitsluiten.

De gemiddelde behandelduur voor een behandeling waxen en verven is 25 minuten.

Browgasm

Wil jij een beetje extra relaxen tijdens jouw wenkbrauw behandeling? Dan is het mogelijk om deze uit te breiden met de Browgasm massage.

Met de speciale technieken in combinatie met een Ghu-sha steen kunnen we ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen en voorhoofd helemaal ontspannen zijn.

Pour Homme, Man Brows

Uiteraard zijn de mannen ook van harte welkom in de salon! Met de Pour Homme behandelingen pak ik jouw wenkbrauwen grondig aan maar zorg ik ervoor dat je een natuurlijk en mannelijk resultaat overhoudt! Geen strakke wenkies, maar wel een verzorgde look.