Henna Brows

Zonder twijfel de meest populaire behandeling bij CM Pour Femme zijn de super strakke henna brows! Met behulp van henna kan ik ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen voller ogen. Dit komt omdat niet alleen de haartjes maar ook de huid eronder mee wordt gekleurd. Het is dus ook mogelijk om gaatjes in de wenkbrauw tijdelijk te verbloemen. De henna geeft een mooi poedereffect op de huid dat, afhankelijk van het huidtype en de nazorg, 2 tot 5 dagen zichtbaar blijft. Er zijn verschillende tinten van blonde tot dark brown zodat er voor iedereen een perfecte kleur is. De kleur in de haartjes blijft maar liefst 4 tot 5 weken zichtbaar! Ga jij liever voor een natuurlijk look, kies dan voor een wax en verf behandeling.

Voordat ik begin met de behandeling reinig ik eerst de huid met een speciaal scrubwatje om alle dode huidcellen te verwijderen. Daarna meet ik doormiddel van browmapping de ideale wenkbrauw vorm voor jouw gezicht uit en breng ik de henna aan. Henna dient 15/20 minuten in te trekken voor een optimaal resultaat. Ik begin in die tijd alvast met het waxen om een perfecte vorm in de wenkbrauwen te krijgen. Om het af te maken worden de wenkbrauwen bijgeknipt en geëpileerd.

Heb je nog niet eerder een henna behandeling ondergaan, dan is een patch test verplicht. Deze kun je gratis inboeken tot 2 dagen vooraf gaande op de behandeling, hierbij kunnen we de kans op een allergische reactie uitsluiten. Heb je hier geen tijd voor dan werken we de eerste afspraak met ‘normale’ verf en voeren we dan ook direct een patchtest uit!

De gemiddelde behandelduur voor een henna behandeling is 30 minuten.